Bestuurder ramt boom op Temminkweg

tn_dsc07903RIETMOLEN – Een beginnende bestuurder uit Beckum en een inzittende uit Boekelo zijn zondagmiddag rond 16.00 uur betrokken geraakt bij een ongeval op de Temminkweg. De jonge automobilist verloor in een flauwe bocht de macht over het stuur, knalde daarna tegen een boom, en kwam weer op de weg tot stilstand. Één van de jongens liep daarbij een hoofdwond op. De Twentenaren zijn voor controle afgevoerd naar het ziekenhuis in Enschede. Volgens de politie hebben beide jongens erg veel geluk gehad.

Het voertuig werd na het ongeval total-loss verklaard. De schade aan de auto is enorm. Buurtbewoners kijken niet meer op van de ongevallen op de Temminkweg. “Dit is al de zoveelste keer dat hier wat gebeurd. We hopen dat de gemeente Berkelland de weg snel omtovert tot 60-kilometer weg. Als buurt hebben wij dit verzoek ingediend”, zegt een bewoner. De politie heeft na het ongeval een onderzoek ingesteld.

Waarschijnlijk heeft de Twentenaar te hard gereden. De jongens hadden meegedaan aan het touwtrektoernooi in Eibergen en veroorzaakten onderweg naar huis een eenzijdig ongeval.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2996]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven