Café De Stier houdt (motor)kroegentocht

EIBERGEN – Op zondag 16 september organiseert café De Stier, samen met de uitbaters van café De Stam en café ’t Raedthuys, een ‘kroegentocht’ op de motor. De deelnemers die zich inschrijven bij De Stier rijden naar café ’t Raedthuys in Losser en café De Stam in Almelo om vervolgens weer koers te zetten naar Eibergen. De tocht wordt afgesloten met een barbecue. Belangstellenden voor de tocht en/of de barbecue kunnen zich t/m vrijdag 14 september inschrijven aan de bar of via e-mail: [email protected].

De kosten bedragen 10 euro per persoon. Op de dag van de tocht verzamelen de deelnemers zich vanaf 11.00 uur bij De Stier, waarna zij om 12.00 uur worden uitgezwaaid voor de rondrit door Twente en de Achterhoek.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven