Hartgerink opent gloednieuwe wasstraat

dsc_4575EIBERGEN – Bij autobedrijf Hartgerink in Eibergen heeft men een compleet nieuwe wasstraat neergezet. Na twee weken kunnen autoliefhebbers weer terecht bij Hartgerink om de auto te laten wassen in de wasstraat. En hoe: Autobedrijf Hartgerink heeft gekozen voor een wasstraat met bijzondere borstels. Deze zogenaamde SoftCare zorgt voor een betere reiniging en de fijnere stroken wassen efficiënter in kieren en naden. Het bijzondere van het materiaal is dat het vuil zachter wordt verwijdert waardoor nieuwe lak en donkere lak zijn glans behoudt.

Met de nieuwe wasstraat is het wasprogramma flink uitgebreid. Waar de consument steeds meer naar kijkt is milieuvriendelijkheid. Hartgerink heeft dit bij haar keuze van de wasstraat meegenomen. De wasstraat is dan ook een stuk milieuvriendelijker dan het autowassen met de hand.

Het autobedrijf is geopend van ma t/m vr van 08:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. U kunt de wasstraat vinden aan de Bronbeekstraat 15 te Eibergen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven