Henk Rötter verse koning van Holterhoek

HOLTERHOEK – Vrijdag 10 en zaterdag 11 augustus werd er in de Holterhoek weer volop kermis gevierd, waarbij de inwoners en oud-inwoners van de Holterhoek hebben genoten van diverse spelen en festiviteiten. Vrijdagochtend om 9.30 uur ging de kermis van start met een heerlijk ontbijt. In grote getale waren de inwoners en oud-inwoners van de Holterhoek aanwezig om samen de kermis te vieren. Na het ontbijt ging het volleyballen van start, 16 teams streden om de fel begeerde beker in de wacht te slepen.

Het was een spannende strijd die werd gewonnen door het team De Kaarters. De jeugd vermaakte zich met eendjes vangen, de skelterrace, balontrappen en stoelendans. De allerkleinsten konden dit jaar ook weer genieten van de draaimolen. ’s Avonds werd het feest voorgezet in de zaal bij Café Grenszicht, nadat het koningspaar 2011 Danny Roerdink en Erna Helmers in een gezellige stoet was opgehaald. Met medewerking van de band De Moeflons werd het een gezellige avond.

Zaterdagochtend stond in het teken van het vogelschieten voor dames en heren vanaf 18 jaar. Ook de jeugd van 13 tot en met 17 jaar konden dit jaar mee doen met het jeugd vogelschieten. Na de officiële opening van de voorzitter Jos Rötter en de burgemeester van de gemeente Berkelland Hein Bloemen werd het eerste schot gelost door de burgemeester. Na 472 schoten viel de vogel naar beneden en was de koning 2012 bekend,  Henk Rötter.

Samen met zijn vrouw Gerda vormen zij het koningspaar 2012. Na 230 schoten viel de vogel bij de jeugd van 13 tot en met 17 jaar, waarbij Liz Nijhuis de jeugdkoning 2012 is geworden. De jongste jeugd zich kon zich vermaken met de Holterhoek Games. De dames en heren vanaf 13 jaar konden zich van hun sportieve kant laten zien bij het het ringfietsen en het balgooien.

De kermis werd s’avonds in de zaal van Café Grenszicht afgesloten met een gezellig feest onder leiding van de band “Kaliber”. Klik hier voor alle uitslagen van de kermis in Holterhoek.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven