Jonk verbaasd over het bord verziekingen

EIBERGEN – Volgens fractievoorzitter Jaap Jonk (CDA) kan het bord met de tekst verziekingen niet door de beugel. ”We lezen dagelijks in de krant wat er in de wereld gebeurt in landen die geen verkiezingen hebben. Dictatuur, burgeroorlog en onrecht komen ervoor in de plaats. We moeten trots zijn dat we ons land democratisch besturen en dat we dat op een eerlijke en rechtvaardige manier doen. Democratie is de basis van onze rechtsstaat. Koester dat geluk!”

Ook Ondernemend Berkelland stuurde een reactie. Erik Roosenboon ”Op een ludieke manier de aandacht trekken is wel in de stijl van OBL. Zolang het ludiek blijft en er niets vernield wordt prima. Als minderheidsgroepering heb je vaak geen andere mogelijkheid dan op deze manier publiciteit te genereren.”

”Eenzelfde soort actie kan men verwachten bij de eerste vergadering in het nieuwe gemeentehuis. OBL legt zich neer bij het democratisch genomen besluit een nieuw gemeentehuis te bouwen, maar we laten wel van ons horen…” sluit Roosenboom af.

Eerdere bericht: Verkiezingsbord bij het Spieker is verziekt

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven