Kermis: ‘Burgemeester doet lekker mee!’

tn_dsc07511VOOR-BELTRUM – Burgemeester Hein Bloemen werd maandagmorgen 6 augustus tijdens de opening van de kermis in Voor-Beltrum helemaal in de watten gelegd. De burgervader stond al vroeg langs de weg om de optocht te bewonderen. Van alle kanten werd Bloemen ‘aangevallen’. Hij kreeg een hawaï-boa om zijn nek, werd op de foto gezet met een grappig reclame bord van de AH (met een knipoog) en kreeg om 9.30 uur een overheerlijke pannenkoek aangeboden (zie foto’s en video). “Ik zag pas later wat er op het bord stond. Hele zak, halve prijs!”, lacht Bloemen.

De burgemeester genoot met volle teugen van de optocht en gaf na afloop – tijdens de toespraak – aan dat de kwaliteit erg hoog was dit jaar. “Dit is mijn eerste werk na mijn vakantie. Dus ik ben weer hartstikke fris.” Bloemen kwam naar Voor-Beltrum om de opening van de kermis te verrichten (zie video). Na het officiële gedeelte werden de buurtspelen gestart.

De organisatie gaf de gemeente nog een pluim. “We zijn blij dat de gemeente vanaf dit jaar wat soepeler omgaat met de sluitingstijden van de tent. ”En dat hebben de bezoekers gisteren meteen gemerkt”, zegt de organisatie. Ook morgen is het nog feest in Voor-Beltrum.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2967]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven