Kermis: Café de Bengel pakt groot uit

EIBERGEN – Vrijdag 24 augustus start de kermis in Eibergen, en Café de Bengel pakt hierbij weer groots uit. Zo start op vrijdagavond 24 augustus: vanaf 21:00 uur de “Proud to be FOUT Party”. Ben jij ook zo gek op al die oude foute nummers van toen? Met die gekke dansjes? Glitter-leggins, cursus hakken, bretels in alle maten en kleuren van de regenboog, broeken met wijde pijpen of Mariane Rosenberg of Peter Mafay, maar ook heel veel Vanessa en Boney M?

Kortom, kan het jou ook niet fout genoeg? Dan moet jij deze avond absoluut bij café de Bengel zijn want deze avond staat geheel in het teken van de Golden Oldies, meezingers en natuurlijk de 80’s & 90’s en heden.

”Tijdens deze avond draaien onze zeer foute dj’s lekker foute nummers en zorgen voor een super gezellige en onvergetelijke avond”, zegt eigenaar Marco Roerdink. Alle dagen gratis toegang tot het café.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven