‘McDrive’ zorgt voor file in de Oudestraat!

tn_dsc07723NEEDE – Een weggeefstunt heeft woensdag 16 augustus rond 20.00 uur voor een file gezorgd in de Oudestraat. Alle deelnemers aan de oldtimerrit (zomerfeest Neede) mochten een gratis broodje kroket afhalen bij snackbar Smul-Grill. ”Het is net de McDrive hier! We willen de mensen graag iets lekkers meegeven. Zo te zien gaat het er graag in, daar doen we het voor samen met bakkerij Stroet en de Smul-Grill”, vertelt Harry Niemeijer – eigenaar van Elite Snacks. De weggeefstunt zorgde voor een spektakel met veel humor! (zie video)

De stunt trok veel toeschouwers. ”We kunnen de auto’s en motoren nu rustig bekijken”, schreeuwt een kijker. Er zijn ruim vierhonderd broodjes kroket weggegeven. Elite zorgde voor de Maxx kroket, Stroet voor de broodjes, en de Smul-Grill stelde de ‘vetpan’ beschikbaar. Niemeijer: ”Wat is motto voor vanavond is?, samen sterk!” Volgens de SEN was de oldtimerrit dit jaar een groot succes. “We hadden veel meer deelnemers dan andere jaren.” Op het koepelterrein werd ’s avonds – tijdens de rit – het zomerfeest geopend.

Tevens werd er een aftrap gegeven voor ‘het groene hart van Neede’. Gerd Jansen, Tom Rust en Hans Niessink hebben samen de eerste grassteen gelegd op het koepelterrein.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2987]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven