Monsif zorgt voor zeer geslaagde opening

tn_monsif02EIBERGEN – Rapper Monsif Bakkali heeft vrijdagavond tijdens de eerste dag van de kermis voor een spetterende opening gezorgd. Rond 19.30 uur verscheen de BN’er op het (Rouwmaat)podium. Honderden fans stonden voor het podium om een glimp op de vangen van Monsif. Niet alleen meiden uit Eibergen kwamen naar het optreden kijken. Uit de hele regio reisden fans af naar Eibergen. Niek Boevink: ”We hebben zeker zeshonderd bezoekers geteld. Dit aantal hadden we natuurlijk te danken aan het mooie weer.”

Monsif bleef langer op de kermis dan gepland. ”Veel dames wilden graag een handtekening of met de bekende rapper op de foto. We hebben dit verzoek bij Monsif ingediend. Hij heeft zeker een uur voor het podium gestaan om de lange rij af te werken. Hij had alle tijd voor zijn fans”, aldus Boevink. Na het optreden van Monsif stond Lickety Split op het podium.

“Ook tijdens dit optreden hadden we niets te klagen over de bezoekers. Het liep de hele avond door.” De kermisexploitanten waren vrijdag ook tevreden over de vele klanten. “Wat nieuw is op de kermis? Het spiegelhuis, een leuke attractie”, meldt Boevink.

Foto’s Sam Wedel:
[nggallery id=3019]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven