Neede heeft vanaf nu een nieuwe notaris

NEEDE – Jan Willem Holtmaat heeft eervol ontslag gekregen als notaris van Neede per 1 september stopt hij met zijn werkzaamheden. Edwin Roerdink is heden benoemd als zijn waarnemer. Roerdink is notarieel- en fiscaal jurist en als notaris verbonden aan Notariskantoor Roerdink & Stevelink uit Groenlo. Het team van Roerdink & Stevelink dat bestaat uit vier kandidaat-notarissen, twee notarisklerken en vijf overige medewerkers, zal de continuïteit van de notariële dienstverlening in Neede waarborgen en zorgen voor een vlotte afwikkeling van lopende en nieuwe zaken.

Men kan voor alle notariële zaken op het kantoor terecht; familiezaken zoals samenlevingscontracten, huwelijkse voorwaarden en echtscheidingen, testamenten en afwikkeling van nalatenschappen. Ook ondernemers zijn welkom voor bijvoorbeeld (agrarische) bedrijfsoverdrachten, de (Flex) BV of samenwerkingsverbanden.

En natuurlijk kan men ook terecht voor het overdragen van woningen en grond of het opmaken van hypotheekakten. Roerdink & Stevelink heeft kwaliteit van de dienstverlening hoog in het vaandel staan.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven