Netwerken: De dag voor de ondernemer

EIBERGEN – Op donderdag 20 september organiseert het Platform BV Berkelland, een samenwerkingsverband van de Industriële Kring, Ondernemersverenigingen en de gemeente Berkelland, een bijeenkomst voor alle Berkellandse ondernemers. De bijeenkomst begint om 15.00 uur en duurt tot ongeveer 20.00 uur en wordt gehouden in Hof van Eckberge te Eibergen.

Centraal thema van deze bijeenkomst is: Innovatief en duurzaam Ondernemen, wat levert het op? Het Platform BV Berkelland wil hiermee een eerste stap zetten naar nieuwe economie en nieuwe kansen voor ondernemend Berkelland.

Zowel leden als specialisten zorgen voor een aansprekend en op de praktijk gericht verhaal, waar u eventueel direct mee van start kunt gaan in uw eigen bedrijf. ”De maatschappij spreekt ondernemingen steeds meer aan over de wijze waarop men met duurzaamheid omgaat. Het zijn dan ook niet de “spelregels” van de overheid die bepalend zijn hoe we in de toekomst ondernemen. Neen, het moet een interne drive zijn om naar een nieuwe toekomst te werken.”

Het kan een start betekenen naar nieuwe mogelijkheden voor uw onderneming, waarbij al op korte termijn de voordelen zichtbaar zijn. Duurzaamheid is geen keuze maar een must om als bedrijf te kunnen voortbestaan.

Vijf redenen waarom u erbij moet zijn: 1. Het ondernemen centraal, geen geitenwollen sokken verhaal 2. Inspirerende voorbeelden van lokale ondernemers 3. Kansrijke projecten voor direct rendement 4. Ontmoetingsplaats met gelijkgestemde ondernemers, start voor een samenwerking 5. Last but not least:  ondernemen in de toekomst wat levert het op

Innovatie, duurzaam en samenwerking zijn de sleutelwoorden tot succes. Meer informatie over de dag voor de Berkelandse Ondernemer  zie bijgaand programma en op de site www.platformbvberkelland.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven