Poolhut is ook klaar voor kermis Eibergen

EIBERGEN – Vrijdag 24 augustus (1e dag van de kermis) is het mogelijk om bij de Poolhut aan de Grotestraat deel te nemen aan poolworkshops. Dit is voor iedereen boven de 8 jaar (een zeer brede leeftijdsgroep dus). ”Uiteraard delen we de groepen een beetje in op leeftijd. De workshops beginnen om 15.00 uur en de laatste zal eindigen om 18.00 uur”, vertelt Karlijn Esman.

”We hebben twee docenten tot onze beschikking die de deelnemers de basisbeginselen van het spel ‘8ball’ zullen bij brengen. Na deelname ben je in staat een aardig potje pool te spelen.” Deelname kost voor iedereen slechts €2,- per persoon. Je kunt je opgeven door te mailen met [email protected], te bellen met 0545-477247 (zie onze openingstijden op www.de-poolhut.nl) of door even binnen te lopen.

Op zaterdag 25 augustus is er de twee editie van CocoNuts. Een maandelijks terugkerend dansfeest in de Poolhut. Deze maand betreft het een Urban Dance Party. DJ AFRO-KID komt vanuit Amsterdam om bezoekers te laten genieten van zijn DJ-kunsten. Hiphop en R&B zal er voornamelijk uit de speakers knallen, maar ook met Top 40 muziek en House kan hij prima uit de voeten. Alle pooltafels gaan aan de kant waardoor er een grote dansvloer ontstaat. De entree van deze avond is gratis. Het begint om 21.00 uur.

Voor de eerste keer doet de Poolhut ook mee met de kermismunten. ”De overige munten zijn dus ook bij ons te besteden en vice versa.”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven