SEN is klaar voor spetterend zomerfeest!

NEEDE – In de volksmond noemen ze het nog steeds de SEN-feesten. Maar Stichting Evenementen Neede wil van deze naam af. Op de nieuwe spandoeken op diverse plekken in de gemeente Berkelland is dat ook goed te zien (zie foto). Het zomerfeest – één van de laatste in Berkelland – gaat op woensdag 15 augustus van start. De organisatie is er ook dit jaar in geslaagd om een gevarieerd programma samen te stellen. Het feest start om 14.30 uur met een seniorenmiddag in de feesttent. De Moodchers Tribute Band mag dan de spits afbijten.

Vanaf 18.00 uur gaat de oldtimerrit van start. “Dit is elk jaar een groot succes. Iedereen mag met zijn oldtimer komen”, aldus de organisatie. Naast de rit zijn er ook demonstaties van een modelvliegclub en kunnen mensen Neede vanaf 50 meter hoogte bekijken in de attractie: Fly-seat. Tranen en Tuiten en Crescendo zorgen voor de muziek. Woensdagavond kan iedereen gratis de band Wir Sind Spitze bewonderen in de tent (vanaf 21.00 uur).

Donderdag 16 augustus staat in het teken van playback. De jeugd mag ’s middags vanaf 14.00 uur hun talent laten zien. ’s Avonds staat het Koepel-Knoepel-playback op het programma. Veel groepen hebben zich aangemeld bij de SEN. Vrijdagmiddag (13.30 uur) worden de kinderen weer vermaakt door Clown Jopie & Tante Angelique ook kunnen de kids deelnemen aan de survivalrun. Van 16.00 tot 20.00 uur kunnen ondernemers het weekend in luiden tijdens de bedrijvenborrel.

Om 21.00 uur is het één groot feest in de tent. De Slam FM On Tour komt naar Neede (dresscode: zwart en/of roze). Zaterdagmorgen begint om 10.00 uur de rommelmarkt rondom het koepelterrein. ’s Middags worden deelnemers vermaakt met de koepel knoepelspelen. Het zomerfeest wordt afgesloten met twee bands: CityF en Beat It. Alle dagen is de kermis op het Marktplein ook geopend.

Eerdere bericht: SEN-feest krijgt bewaakte fietsenstalling

Video uit de oude doos:

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven