Vlearkunst-festijn in tuinen van Geerdink

NEEDE – Het staat weer voor de deur: de 2- jaarlijkse open tuin en Vlearkunst manifestatie bij De Tuinen van Geerdink aan de Visschemorsdijk in Neede. (Voorheen Geerdink Groen) Op zaterdag 25 augustus is een ieder van harte welkom van 10.30 tot 17.00 uur om te genieten van al het moois, zoals: schilderkunst, beeldende kunst, theater, muziek en uiteraard de tuin nog veel meer. De koffie of thee staat voor u klaar. Zoals gebruikelijk is de toegang gratis.

Natuurlijk mag ook Eltjo Stel met zijn schaapskudde niet ontbreken. Ook hem vindt u deze dag aan de Visschemorsdijk om zijn kunsten te tonen en het werk van schaapsherder toe te lichten. Een tipje van de sluier rondom enkele deelnemers: Jeanette Timmerije, Boomkunst.nl, Frans Zekhuis, Jan Ottink, Bennie Waanders, Ellen Tackenkamp en natuurlijk nog velen meer. Ook aan de kleintjes is gedacht. Voor hen is er genoeg vermaak en vertier deze dag als papa en mama even rustig een ronde door de tuinen willen maken.

In samenwerking met St. Gedenkbos Neede is er een creatieve wandelroute voor jong en oud uitgezet tussen De Tuinen van Geerdink en het Gedenkbos Neede met als extraatje een uitdagende vragenlijst met leuke onderwerpen.

Bent u nieuwsgierig? Zoekt u het adres? Of wilt u editie 2010 nog eens bekijken? www.tuinenvangeerdink.nl of mail naar: [email protected]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven