Betula houdt computer-cursus in Borculo

BORCULO – De stichting Betula zorg en welzijn begint weer met nieuwe computercursussen voor de inwoners van de gemeente Berkelland in ontmoetingscentrum Het Hof in Borculo. ”We beginnen met een basiscursus Windows 7 speciaal voor senioren, de deelnemers maken kennis met de computer en leren om te gaan met de muis. Zij maken met behulp van een handig stap-voor-stapboek de eerste stappen op de computer”, aldus Jos Holweg.

Elke cursist beschikt over een eigen computer in ons leslokaal. Ook maken de deelnemers kennis met Internet en E-mail. De cursus start donderdagmiddag 4 oktober van 13.00 uur tot 15.00 uur. De cursus omvat 8 lessen de kost €120,00 inclusief lesmateriaal. Op woensdagavond 14 november start er een vervolgcursus Windows7. deze vervolgcursus is bedoeld voor cursisten die de afgelopen jaren een beginnerscursus hebben gevolgd bij onze docenten Tom Noten en Henk Kok in Borculo en Eibergen.

De cursus bestaat uit 5 lessen. De onderwerpen die aan bod komen zijn: Wordpad + Windows Verkenner, E-mail + Bijlagen, Internet, Fotoboek samenstellen. De cursus begint om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur de kosten bedragen € 70,- inclusief materiaal. Voor beide cursussen kunt u zich opgeven in Het Hof of per telefoon 0545-469986.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven