Bezoekers Belly Wien even circus-artiest

tn_img506NEEDE – Over publieke belangstelling had circus Belly Wien afgelopen dagen niet te klagen. Mensen kwamen in grote getale op de voorstellingen af. De tent op het koepelterrein was elke dag goed gevuld. Het circus liet bij de bezoekers een goede indruk achter, dat kwam vooral door de diversiteit aan acts, de grote van het circus en de vele diersoorten. Tijgers, olifanten, kamelen, paarden, en zelfs een giraffe. Maar ook buiten de voorstellingen had het circus veel aanloop. De dieren die buiten stonden kregen regelmatig bezoek van inwoners.

Tijdens de laatste voorstelling (zondag 23 september) ging NUB ook even een kijkje nemen. Journalist Roy Nijman keek zijn ogen uit. ”Wat een prachtig circus. Vooral de dames waren mooi”, lacht Nijman. Bezoekers waren zelf ook even circusartiest. Een clown haalde meerdere mensen uit het publiek en verzorgde een lachwekkende act. (zie video).

In de pauze konden de aanwezigen met de olifant op de foto en een ritje maken op een kameel (zie foto’s). Volgende week staat circus Belly Wien in Rijssen.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3090]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven