Kachelboer Henk heeft nu een showroom

EIBERGEN – Deze week heeft Henk Jansen – eigenaar van installatiebedrijf HJ Jansen – een showroom geopend in het voormalige pand van de Meermarkt (Beltrumseweg 9b). De Eibergse ondernemer gaat in de showroom pelletkachels promoten. “We zijn net begonnen met dit product, weinig mensen weten ervan. Vandaar dat we een ruimte nodig hebben om de kachels te laten zien.” De kachels zijn vervangers voor de traditionele houtkachels. “Met de aanschaf van een pelletkachel kun je de energiekosten verlagen met vijftig procent.”

Maar er zijn nog meer voordelen: hij is regelbaar (met afstandsbediening), afvoer kan door de gevel hoeft niet via het dak (rookkanaal is dunner), laat geen roet en stank achter in de woonkamer, en het belangrijkste hij is beter voor met milieu. De kachel brandt op brokjes. “Nee, geen hondenbrokken”, lacht Jansen. ”Het zijn brokjes gemaakt van fijngeperst zaagsel.” Wilt u weten hoe de kachel precies werkt? Bekijk de video hieronder!

De kachel kan via warme lucht ook meerdere ruimtes verwarmen. “We verkopen zelfs een CV die op brokken draait. Dit is een heel mooi systeem,  in combinatie met zonnepanelen kun je het hele huis verwarmen.” (zie video). De pelletkachels zijn er in alle soorten en maten.

Wilt u meer informatie? Maak een afspraak met Jansen (0545-472400) of kijk in de showroom aan de Beltrumseweg (tegenover het installatiebedrijf).

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven