Kunst-event bij Kormelink in Rietmolen

RIETMOLEN – Naar aanleiding van eerdere succesvolle kunstexposities wordt op zaterdag 6 oktober het event met de naam ‘Kunst, Sfeer & Meer’ door aannemersbedrijf Kormelink georganiseerd. Tussen 11.00 en 17.00 uur kan er een bezoek worden gebracht aan het bedrijf aan ’t Halt 2  in Rietmolen waar vele regionale exposanten uiteenlopende producten en creaties -van kunst tot lifestyle- presenteren. Iedereen is van harte welkom en de entree is gratis. Dus kom bewonderen, proeven, deelnemen en vooral genieten tijdens deze dag!

Sinds 2007 organiseert aannemersbedrijf Kormelink met regelmaat kunstexposities, en met succes! Om een breder publiek aan te spreken, is besloten deze dag uit te breiden met een diversiteit aan kunstwerken, producten en creaties. Het is gebleken dat de locatie -het bedrijfspand- zich uitstekend leent als expositie-/standruimte.

Er zijn vele leuke exposanten met verrassende kunstwerken, creaties en producten tijdens deze dag aanwezig. Bewonder de mooie schilderwerken en sculpturen in diverse technieken en stijlen. Kijk hoe wordt getekend , een bronzen beeld wordt gemaakt of doe mee aan een workshop.

Daarnaast zijn er diverse stands met onder andere sieraden, interieurartikelen, bonbons en een wijnproeverij. Vrijwel alles is  deze dag ook te koop .

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven