Nieuwe winkel geopend in de Oudestraat

tn_dsc08994NEEDE – Sinds maandagmiddag 3 september is de Oudestraat in Neede een winkel rijker. Sandra Klop opende om 13.30 uur de deuren van ‘Sandra Bijoux’. De gloednieuwe winkel is gevestigd in het pand waar eerder de streekwinkel van Herbert Leussenkamp zat (tegenover Globe reisburo). ”We waren nog maar net open en de eerste portemonnee was al verkocht. Mensen reageren heel enthousiast en vinden het een aanwinst voor het dorp.” De eerste openingsdag trok heel wat nieuwsgierige klanten. ”En dat zonder reclame te maken”, lacht Sandra.

Sandra verkoopt verschillende producten, van sjaals, mutsen, tassen, sierraden, portemonnees, tot unieke edelstenen. Binnenkort wordt de collectie uitgebreid met horloges. De winkel is van maandag tot zaterdag geopend. ”Tussen de middag en op de koopavond blijven we gewoon open. Er zijn veel werknemers die tussen de middag een uurtje vrij hebben en door het centrum lopen.”

Maandag is de zaak geopend van 13.30 tot 17.30 uur. Dinsdag tot donderdag van 9.30 tot 17.30 uur. Vrijdag van 9.30 tot 21.00 uur en zaterdag tot 16.30 uur. Sandra Klop is niet alleen in haar winkel te vinden ze verzorgt ook sierraden-party’s en staat regelmatig op beurzen.

”Aanstaande weekend ben ik aanwezig op de sierradenbeurs in Den Haag. Deze beurs wordt gehouden in de Grote Kerk.” Meer informatie is te vinden op de site www.sandrabijoux.nl.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3044]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven