Politie Berkelland: Kent u deze inbreker?

foto_4b__grootBELTRUM – De politie heeft maandagmorgen foto’s vrijgegeven waarop een inbreker te zien is (zie foto’s). Met deze beelden hoopt de politie dat iemand de man herkent. Mensen die tips hebben kunnen bellen met het volgende nummer: 0900-8844. De man heeft op 23 mei dit jaar een woninginbraak gepleegd aan de Spilmansdijk in Beltrum (op klaarlichte dag). De inbreker(s) hebben in de woning een pinpas gestolen. Even later werd er bij de Rabobank in Beltrum een flink geldbedrag gepind met de gestolen pas.

De bank legde de man vast met de beveiligingscamera (zie foto’s).  De dader of daders zijn binnengekomen door een raam te forceren van de afgesloten woning. Tijdens de inbraak was de bewoner bezig in de stal en heeft dus niets gemerkt van de inbraak. Er leek niet direct iets te zijn gestolen. Maar ’s avonds ontdekte de bewoner toch dat zijn pinpas was verdwenen.

De rekening werd meteen geblokkeerd, maar helaas bleek er toch een groot geldbedrag te zijn gepind. Nogmaals: herkent u de man? Bel dan meteen met de politie, 0900-8844.

Foto’s politie:
[nggallery id=3062]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven