Theo’s tankshop vernieuwt de wasstraat

tn_img475EIBERGEN – Tankstationhouder Theo Geurts – eigenaar van de Esso-pomp langs de Groenloseweg – heeft geen last van de crisis. De ondernemer investeert flink wat geld in een nieuwe wasstraat. Deze week is er een begin gemaakt aan de opknapbeurt. “De oude wasstraat is nodig aan vervanging toe. Tien jaar lang heeft hij duizenden auto’s gewassen. Je moet mee met de tijd, we krijgen nu het nieuwste van het nieuwste model.” Als het goed is wordt de nieuwe wasstraat in het weekend van 15 september geopend. Tot die tijd is de straat gesloten.

Montagebedrijf Koudijs uit Eibergen en de zoon van Theo (Maikel Geurts) mogen de klus klaren. “Alles wordt vernieuwd, van de wanden, tot de machine zelf. De Roll-over-wasstraat krijgt een compleet nieuwe uitstraling”, aldus Geurts. Ook na de opknapbeurt kunnen voertuigen tot 2.70 meter de wasstraat inrijden.

Theo kan nog geen afscheid nemen van de oude machine. ”Waarschijnlijk ga ik hem als kunstobject langs de weg plaatsen. Maar het kan ook zijn dat hij bij sloopbedrijf Heinhuis terecht komt.”

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3059]

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven