Voor-Beltrum is trots op nieuw beachveld

tn_dsc08626VOOR-BELTRUM – In Voor-Beltrum is zondag 2 september om 10.00 uur een gloednieuw beachvolleybalveld geopend. Het idee ontstond twee weken terug tussen de eigenaar van café Halfweg – Willem Wassink – en enkele jongeren uit buurtschap Eefsele. Na overleg met de voorzitter van DVV (Michel Tuinte) werd zonder te aarzelen de knoop doorgehakt en het veld in rap tempo aangelegd. Zondagmorgen is het ‘strand’ naast het voetbalveld op Halfwegdome voor het eerst in gebruik genomen. ”Ik ben trots als voorzitter van DVV dat we weer iets bereikt hebben.”

Tuinte: ”We wilden altijd al een volleybalveld aanleggen op deze plek voor de DVV volleyballers. Ze volleyballen nu in de sporthal in Beltrum. Straks kunnen ze mooi hier een potje spelen.” Het beachvolleybalveld is aangelegd door mensen van stichting Halfweg, vrijwilligers van DVV en loonbedrijf Groot Zevert. DVV wil het veld gebruiken voor wedstrijden en verhuren aan andere verengingen.

”We moeten nog een paar puntjes op de i zetten. Er komt nog verlichting rondom het veld en de palen van het net worden vervangen door nieuwe.” Waarschijnlijk is Voor-Beltrum de eerste kleine kern met een eigen beachvolleybalveld.

DVV heeft nog een wens: een nieuw clubgebouw. De club is nog steeds in overleg met de gemeente. Maar het schiet nog niet echt op.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3036]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven