Zomerfeest: Gelselaar wint Noaberspelen

tn_dsc07684GELSELAAR – Het zomerfeest in Gelselaar is in volle gang. Zaterdagmiddag streden vertegenwoordigers van de plaatsen Noordijk, Geesteren, Borculo, Diepenheim, Haarlo en Gelselaar tegen elkaar tijdens ‘Noaberslag’ (zie foto’s). Het team uit Gelselaar won uiteindelijk de Noaberspelen. Op de tweede plek eindigde Diepenheim. Het (water)spektakel trok veel publiek. “Dit hebben we hoofdzakelijk te danken aan het mooie weer. Gelukkig bleef het de hele dag droog en scheen de zon volop”, aldus voorzitter Wim Nummerdor. Ook zondag staat er van alles op het programma.

Zaterdagavond vond de Voice of Gelser plaats. Buurten lieten zich van hun beste kant zien. Marieke Dollekamp kwam ook nog langs voor een geweldig optreden. Zondag om 9.30 uur is er een kerkdienst in de tent. Het thema van de dienst is: vijfenzeventig. Waarom? De oranjeverenging uit Gelselaar bestaat 75 jaar en dat mag volgens Nummerdor niet stilletjes voorbij gaan.

Na de kerkdienst staat het frühshoppen op het programma. Het Edelweiss Kappele laat dan flink van zich horen. Het belooft een geweldig optreden te worden.

Foto’s Henk Klein Hazebroek:
[nggallery id=3034]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven