Auto’s total-loss na botsing op Rondweg

tn_dsc00294NEEDE – Op de Rondweg (N315) heeft maandagmorgen (22 oktober) tegen 09.00 uur een flinke aanrijding plaatsgevonden. Twee automobilisten kwamen met elkaar in botsing op de kruising met de Vaarwerkweg. De inzittenden bleven wonder boven wonder ongedeerd maar de auto’s werden total-loss verklaard. Buurtbewoners en passanten bedachten zich geen moment en regelden – nog voordat de politie er was – het verkeer op de drukke doorgaande weg. Enkele minuten later kwam de politie ter plaatse om de slachtoffers op te vangen.

Een automobiliste (in de Nissan Micra) stond stil op de weg en wilde de Vaarwerkweg inslaan. Een bestuurder uit Beltrum – die richting de rotonde reed – zag de auto over het hoofd en knalde achterop het voertuig. In het voertuig van de vrouw zat ook nog een inzittende (haar zoontje). Alle ‘slachtoffers’ werden door ambulancemedewerkers gecontroleerd. Iedereen kwam gelukkig met de schrik vrij.  Beide voertuigen zijn door Iliohan afgesleept.

Kort na het ongeval werd er ook nog een bestuurder op de bon geslingerd. Hij had geen bumper en kentekenplaat op zijn auto. De man kreeg een proces verbaal (zie foto). Maandagmorgen waren er nog meer hulpdiensten druk in Neede. Twee keer over werd de brandweer opgepiept.

Voor het reinigen van het wegdek aan de Zijdeweg (oliespoor, om 05.30 uur) en een melding over stank aan de Hoge Blik (rond 07.00 uur).

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3156]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven