Bestuurster botst met auto tegen boom

tn_dsc00053EIBERGEN – Op de Oude Borculoseweg in Eibergen heeft woensdagavond rond half negen een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Een bestuurster – komende vanuit Eibergen – verloor in een flauwe bocht de macht over het stuur en knalde tegen een boom. De vrouw uit Barchem kon met behulp van omstanders uit de auto komen. Ze is met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De auto (een Mini Cooper) raakte door de klap total-loss. Volgens aanwezigen heeft de vrouw een engeltje op haar schouder gehad.

Brandweer Eibergen werd ook opgeroepen voor het eenzijdig ongeval maar hoefde de vrouw niet te bevrijden. Wel hebben de spuitgasten de accu losgekoppeld om kortsluiting te voorkomen. Een sleepdienst heeft de auto verwijderd. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Brandweer Eibergen was vandaag druk. Vanmorgen moesten ze naar kamp Holterhoek voor een rookmelder die was afgegaan. En rond 13.00 uur werden de brandweermensen opgeroepen om aan de Kruiskamplaan een kat uit een boom te halen.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3132]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven