Deuren nieuwe VVV zijn officieel geopend

dsc00215EIBERGEN – Maandag (15 oktober) om 13.30 uur zijn de deuren van de nieuwe VVV-winkel aan de Grotestraat officieel geopend. Anja Klaveren is trots op het toeristisch informatiepunt. ”Zonder de vele vrijwilligers en de inzet van diverse ondernemers hadden we dit niet voor elkaar gekregen. Achter de schermen zijn we nog niet helemaal klaar, maar de winkel ziet er spik en span uit.” De eerste toeristen hebben de weg naar het informatiepunt al gevonden. Echtpaar Van der Leest uit Uden behoorde tot één van de eerste klanten (zie foto).

De winkel is ruim opgezet. Het assortiment is bijna gelijk aan de oude VVV. “We hebben alleen de souvenirs wat ingekrompen. Folders van onze leden zijn wat ruimer opgezet en ook de eigen fietsroutes krijgen vanaf nu meer aandacht.” Volgens Klaveren is het nog niet helemaal zeker of de naam VVV in Eibergen verdwijnt. “We zijn nog in onderhandeling met het hoofdkantoor over het jaarlijkse bedrag dat we moeten betalen, tot op heden is het bedrag nog veel te hoog.”

Als de deal niet doorgaat dan krijgt Eibergen definitief een TIP (toeristisch informatiepunt). De VVV aan de Grotestraat 59 is maandag geopend van 13.30 tot 16.30 uur, dinsdag tot vrijdag van 9.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 16.30 uur. Zaterdag van 9.30 tot 12.30 uur.

Klaveren: “Ik wil nog even iets kwijt. We krijgen veel vragen over de oranjemarkt. In 2013 gaan we dit evenement net als andere jaren gewoon weer organiseren.”

Eerdere bericht: Nieuwe VVV verhuist naar de Grotestraat

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3146]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven