Elite nieuwe hoofdsponsor van Dynamo

NEEDE – Volleybalvereniging Dynamo Neede heeft een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (10 oktober) werden de leden verrast met de bekendmaking van de naam van die nieuwe hoofdsponsor: Elite Salade’s & Snacks uit Neede. Het bedrijf, gerund door de broers Robert en Harry Niemeijer, was al actief als kledingsponsor voor de mini’s van Dynamo maar heeft de sponsoring danig uitgebreid. Vanaf 1 januari 2013 zal de volleybalvereniging dan ook verder gaan als ‘Elite/Dynamo’.

Naast de bekendmaking van de nieuwe hoofdsponsor was er ook de bekendmaking van het nieuwe tenue van ‘Elite/Dynamo’. Robert Niemeijer onthulde het nieuwe zwart/blauwe tenue door een paspop van zijn trainingspak te ontdoen, zodat het nieuwe tenue – door de leden zelf gekozen – zichtbaar werd. Dit nieuwe tenue, voorzien van het Joppiesaus-logo, zal ook vanaf 1 januari 2013 worden gedragen door alle kompetitieteams. De datum 1 januari 2013 is gekozen, omdat dan de volleybalvereniging uit Neede 25 jaar als zelfstandige vereniging bestaat.

Het bestuur van ‘Elite/Dynamo’ is zeer verheugd dat de samenwerking met Elite Salade’s & Snacks op deze manier is voortgezet en hoopt, met de nieuwe tenue’s  en de nieuwe naam, de komende jaren gestaag verder te groeien als hechte en gezellige vereniging waar iedereen op zijn/haar eigen niveau kan volleyballen.

[nggallery id=3135]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven