Geen paaltjes, wel auto’s op park de Maat

tn_dsc09595EIBERGEN – Het is en blijft een probleem: auto’s op de Maat. Wijkagent Hergert Menkhorst heeft al bij de gemeente Berkelland aan de bel getrokken en aangegeven dat er zaken aangepast moeten worden om voertuigen te weren. Tot heden is er nog niets gebeurd. Tot grote ergernis van wandelaars en buurtbewoners rondom het park. Volgens de melders is het nu niet veilig voor mens, kind en dier. Bestuurders – vaak jongeren – kunnen nu nog steeds via de Voetsbrug de Maat op rijden.

Ook is er een doorgang via wijk de Bleek (patio woningen). De mensen die zich ergeren hopen dat de gemeente snel in actie komt. “We snappen niet waarom de paaltjes verdwenen zijn bij de Voetsbrug. Jaren hebben ze er gestaan.” Het probleem is dus heel snel te verhelpen. Gemeente Berkelland plaats twee paaltjes op de Voetsbrug!

En sluit de doorgang van de Bleek naar de Maat af (zie foto’s). Nu is alleen de Koeweidepad vanaf de Fabrieksstraat afgesloten. Er gaat nog meer mis. Als je met een TomTom naar ’t Vonder wilt rijden, dat wordt je via de Voetsbrug over de Maat gestuurd.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3133]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven