Gourmet wordt nu omgetoverd tot ijscafé

EIBERGEN – Half november wordt er in Eibergen een nieuwe zaak geopend: Bella Italia. Enschedeër Emanuel Kacmaz – die broodjeszaak Gourmet heeft gekocht en overgenomen – gaat het horecabedrijf aan de Brink omtoveren tot ijscafé. Op dit moment wordt het hele interieur onder handen genomen. “We hebben alles gestript. Van top tot teen gaan we de zaak weer opnieuw inrichtingen. We zijn nu bezig met een nieuwe vloer en plafond.” Kacmaz ziet de uitdaging in Eibergen wel zitten en liet afgelopen maandag trots de verbouwing zien (zie foto).

“Wat onze specialiteit is? Je raad het al, Italiaans ijs. Naast dit unieke product gaan we ook een kleine kaart presenteren met wraps, broodjes en andere lekkernijen. Ook mag een drankenkaart niet ontbreken.” Emanuel is met de gemeente Berkelland in gesprek om het bestaande terras voor de zaak uit te breiden.

Met de komst van Bella Italia heeft Eibergen nu definitief een ijssalon. De broer van Emanuel Kacmaz  heeft dit concept ook gelanceerd in Glanerbrug. Daar slaat het goed aan.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3163]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven