Hulshof start zijn tweede zaak in Lochem

EIBERGEN/LOCHEM – Chocolaterie Hans Hulshof breidt zich uit met een winkelvestiging in de Molenstraat in Lochem. Naast deze nieuwe winkel zal Hulshof ook haar workshop activiteiten onderbrengen in een nieuw onderkomen, het oude postkantoor aan de Markt 8, eveneens in Lochem. De winkel zal op 1 november 2012 haar deuren openen. De workshopactiviteiten starten vanaf 19 november. Hans Hulshof, de man achter de chocolaterie, wil zijn passie voor chocolade met een nog breder publiek delen.

In Eibergen en omgeving staat hij bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige bonbons, waarmee hij reeds meerdere malen hoge ogen gooide in wedstrijden als de ‘De Lekkerste Bonbon van Nederland’. In 2008 werd hij zelfs Nederlands kampioen. Chocolaterie Hulshof wil verder groeien en haar naam en producten beter in de markt positioneren. Daarvoor is een extra winkel met meer oppervlakte maar zeker ook met uitstraling en beleving nodig. Naast de bestaande producten zal het assortiment de komende tijd uitgebreid worden.

De winkel waar Chocolaterie Hulshof zich gaat vestigen is de oude Jamin-winkel aan de Molenstraat In Lochem. Een winkel met een karakteristieke gevel, welke past bij de uitstraling van de chocolaterie. Daarnaast voldoende ruimte om vele chocolade producten aan te bieden, maar vooral om de beleving met betrekking tot de natuurlijke grondstof cacao te ervaren. De winkel zal tot en met december 2012 een eenvoudige invulling kennen.

In de tussentijd wordt het winkelconcept verder ontwikkeld en vanaf 1 januari zal de winkel tijdelijk gesloten worden voor het ondergaan van een totale metamorfose. Naar verwachting zal de winkel medio februari officieel geopend worden. In de tussentijd kan het publiek toch al kennis gaan maken met de producten van Hulshof. Overigens blijft de winkel in Eibergen gewoon haar activiteiten verder voortzetten. Naast de winkel zal medio november in het oude postkantoor, in samenwerking met Tante Pos, een ruimte worden ingericht waarin het publiek het ambacht van de chocolaterie kan bewonderen.

En natuurlijk kan men één van de vele chocoladeworkshops volgen. Hulshof heeft gekozen voor deze unieke en markante locatie, omdat er voldoende ruimte voorhanden is. Belangrijkst is echter dat ook hier een warme sfeer van echte beleving heerst. Deze beslissing houdt overigens in dat Chocolaterie Hulshof haar activiteiten met Stroets Bakstudio & Zo in Neede niet verder zal voortzetten. Lochem is na marktonderzoek gekozen als tweede vestiging.

Deze stad bied vele kansen en mogelijkheden. Uit doelgroeponderzoek is gebleken dat in Lochem behoefte bestaat aan goede, eerlijke en ambachtelijke producten. Daarnaast kent de gemeente Lochem veel toerisme, welke ook naar pure beleving op zoek zijn. Tot slot is Lochem uitstekend bereikbaar. Dit is weer van belang voor de toekomstige plannen van Chocolaterie Hulshof. Hans Hulshof kijkt er naar uit om de inwoners uit Lochem en omliggende plaatsen en alle recreatieve gasten, jong en oud, te ontvangen in haar winkel en workshopruimte.

Vanaf 1 november bent u welkom in onze tijdelijk ingerichte winkel aan de Molenstraat 24 en vanaf 19 november ook in het oude postkantoor aan de Markt 8.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven