Kinderen smikkelen tijdens schoolontbijt

tn_schoolontbijt-goedNEEDE – Tweehonderd schoolkinderen uit Neede en Rietmolen mochten maandagmorgen (29 oktober) deelnemen aan de eerste dag van het Nationaal schoolontbijt. Bakkers Marcel en Twam Stroet nodigde de kinderen van de Kisveldschool en Jozefschool uit om deel te nemen aan Stroets-schoolontbijt. En daar werd goed gehoor aan gegeven. De kids uit Rietmolen kwamen zelfs met twee grote bussen naar Neede (zie foto’s en video). Rond 9.00 uur werd het ontbijt door Marcel Stroet feestelijk geopend.

Het ontbijt was luxe, verse broodjes en brood, goed beleg (kaas, hagelslag, jam en smeerkaas), en verse melk. Tijdens het ontbijt werd er ook vers brood afgebakken. Stefan Ten Vregelaar uit Rietmolen en Venz en Campina hebben enkele producten gesponsord. Tot donderdag zit de studio aan de Borculoseweg bommetje vol. Iedere dag verwacht Stroet ruim 300 kinderen.

Tijdens de opening was radio Gelderland ook aanwezig. Verslaggever Laurens Tijink (afkomstig uit Neede) zorgde voor een live verbinding met de studio. In totaal komen er ruim tweeduizend kinderen naar Stroets bakstudio.

Op andere scholen in Berkelland werd het schoolontbijt vandaag ook gestart. Meer info op www.schoolontbijt.nl.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3179]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven