Nieuw reclamebureau gestart in Eibergen

instijl-goedEIBERGEN – Ronald Tannemaat, Jordi en Maurits Pit, en Johan de Leeuw zijn de drijvende krachten achter reclamebureau InStijl Media. Ze hebben dit bedrijf recent geopend in Eibergen. Het bureau – dat te vinden is aan de Mors 11 – houdt zich bezig met websites, marketing, sociale media, huisstijl, print en mobiel. ”De meeste diensten hebben met internet te maken. Daar ligt ook onze specialiteit. Allemaal zaten we in dit vakgebied. We hebben onze kennis en ervaring gebundeld en een nieuwe onderneming opgericht”, aldus Jordi Pit.

Op dit moment trekt het bedrijf landelijke aandacht door het maken van unieke e-mail templates. Pit: “Dit product slaat goed aan. We ontwerpen digitaal briefpapier met logo en contact gegevens. Het pakket is heel breed, we kunnen bijvoorbeeld links naar Twitter- en facebookpagina’s toevoegen. Bakker Bart en Friesland Lase maken er al volop gebruik van.”

”We merken dat de e-mail bij bedrijven vaak een ondergeschoven kindje is. Visitekaartjes en andere zaken moeten picobello in orde zijn en de mail die ze dagelijks gebruiken heeft vaak totaal geen uitstraling.” Naast de templates bouwen de heren apps websites en webshops, maken ze logo’s en verzorgen ze onder andere de PR en marketing voor een bedrijf.

“We hebben al heel wat contacten met de media. Producten en diensten kunnen we dus gemakkelijk en snel aan de man brengen.”InStijl Media doet op dit moment al zaken met meerdere grote bedrijven. Je moet dan denken aan TNT Post KLM en ABN AMRO.

Meer info over InStijl Media op de website www.instijlmedia.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven