Nieuwe zuivelwinkel 18 november open!

tn_claudia-1EIBERGEN – De droom van Claudia Krooshof komt op 18 november uit. Op die datum opent de Eibergse boerin haar eigen zuivelwinkel – Boerenzuivel van Claudia – aan de Warfslatweg. Na een grondige verbouwing van de ‘deel’ en de inrichting is het winkeltje op de boerderij bijna klaar. “Nu heb ik eindelijk een mooie ruimte om alles uit te stallen en de klanten netjes te ontvangen. We gaan er tijdens de opening een feestje van maken. We organiseren dan een proeverij en zorgen voor vermaak voor jong en oud.”

De eigengemaakte zuivel, onder andere drinkyoghurt, karnemelk,  roomboter, hangop, vanillevla en yoghurt met vruchten is voor Claudia het belangrijkste product in de winkel. Daarnaast gaat ze diverse streekproducten verkopen. Bijvoorbeeld aardappelen en uien van Markerink, wijnen van wijnboer Timmermans, pasta’s van Groot Antink, meel van de molen in Vragender en honing, mosterd, kaas en jam.

Claudia gaat ook een hoek inrichten met cadeauartikelen. ”Je moet dan denken aan een pannenkoeken- of theepakket. Het zijn leuke dingen om weg te geven tijdens een verjaardag of een andere feestelijke gebeurtenis.” Maar de kersttijd slaat Krooshof ook niet over. “We gaan ook leuke kerstpakketten verkopen. Die liggen straks ook in de winkel.”

Het bedrijfje van Claudia Krooshof is in een jaar tijd flink gegroeid (zie berichten hieronder). Op 18 november is iedereen welkom tijdens de open dag. Van 14.00 tot 18.00 uur kunt u een kijkje nemen en de familie Krooshof feliciteren met de nieuwe aanwinst van Eibergen.

Normale openingstijden (na de opening) maandag tot vrijdag van 16.00 tot 19.30 uur en zaterdag van 9.30 tot 16.00 uur.

Eerdere berichten: Bedrijf Boerenzuivel groeit als een speer

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3182]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven