Onderscheiding voor Caroline Geverink!

BORCULO – Tijdens de jaarlijkse prijsuitreiking van de septemberfeesten in Borculo is de secretaris van de Stichting Nationale Feest- en Herdenkingsdagen Borculo – Caroline Geverink-Jansen – door de Koninklijke Nederlandse Bond van Oranjeverenigingen onderscheiden met de bronzen legpenning met draagspeld en oorkonde. De onderscheiding werd opgespeld door Teun de Man, bestuurslid van de Koninklijke Nederlandse Bond van Oranjeverenigingen.

De onderscheiding is aan haar toegekend wegens de zeer grote verdiensten die Geverink al meer dan gedurende 25 jaar heeft bewezen aan de Oranjebeweging in Nederland in het algemeen en in het bijzonder aan de Stichting Nationale Feest- en Herdenkingsdagen Borculo.

De stichting organiseert jaarlijks de festiviteiten rondom Koninginnedag, de Nationale Dodenherdenking en het jaarlijkse Septemberfeest in Borculo.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven