Weekmarkten in Berkelland gaan digitaal

NEEDE/RUURLO – Voor marktkoopmannen in Berkelland is adverteren een moeilijke zaak. ”Als je een folder laat maken dan moet je maar afwachten wanneer deze bij de mensen in de brievenbus valt. Heel vaak komen de folders niet aan en missen inwoners de wekelijkse aanbiedingen op de markt”’, zegt Annet ten Hoopen – die samen met de marktkoopmannen uit de regio daarom iets nieuws promoot om de aanbiedingen beter te promoten richting de consument. Sinds kort zijn de aanbiedingen uit Berkelland te vinden op de website Mijnmarkt.nu.

In Hengelo – waar Annet ten Hoopen werkzaam is als marktmeester – slaat het concept al heel goed aan. “De site gaat nu als een sneeuwbal door het land. Ondernemers kunnen iedere week – of zelfs een uur voor de markt – zelf de aanbiedingen op de site zetten. Dat kan op de computer of doormiddel van een app op de telefoon. ”De app is heel simpel en laagdrempelig. Ik heb de app tijdens een bakkie koffie uit kunnen leggen aan de eerste kramen op de markt in Neede.”

Klanten kunnen op de site www.mijnmarkt.nu een gratis app downloaden waarmee ze in één oogopslag alle aanbiedingen zien voor de markten in Neede, Borculo, Ruurlo en Eibergen. “Je kunt zelfs een boodschappenlijstje maken.” Naast de app kunnen mensen zich ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief. Ten Hoopen: ”Als zij hun e-mailadres achter laten dan krijgen ze iedere avond voor de markt een e-mail met aanbiedingen van de volgende dag.”

”De app is dus voor de klanten en de marktkoopmannen gratis. In Hengelo is het al een succes. Ik wil de markten in Berkelland graag helpen om er net zo’n groot succes van te kamen.” Rob van Gemert van de Groente broertjes uit Enschede heeft heeft de site samen met Jay Ruben bedacht en ontworpen.

Voor meer informatie en het downloaden van de app kijk op www.mijnmarkt.nu.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven