Jongens plegen brute diefstal bij Melktap!

BORCULO – Het moet niet gekker worden! Donderdagmiddag 1 november omstreeks 13.00 uur hebben drie jongens (tussen de 20 en 25 jaar oud) geld gestolen bij De Melktap in Borculo. De daders hebben op een brute manier het geldkistje – dat in het winkeltje stond – opengebroken en gingen er met een onbekend geldbedrag vandoor. Willy Erinkveld zag de jongens vluchten in een zwarte Ford bestelwagen (combo). Erinkveld: ”Opvallend was dat de auto een imperiaal op het dak had. Dat zie je niet vaak.”

Willy hoopt dat mensen rond 13.00 uur de zwarte bestelauto (Ford) hebben gezien in de omgeving De Melktap aan de Nettelhorsterweg. “Het was een tweedeurs auto dus één jongen zat achterin.” Mensen die wat gezien hebben of meer weten over deze zaak kunnen bellen met de politie via 0900-8844. “We zitten hier al zeven jaar, nog nooit heeft iemand het kistje losgebroken en leeggehaald. Het is te gek voor woorden. Dit verwacht je niet in de Achterhoek.”

Volgens Willy waren het blanke jongens. De ondernemer deed na de diefstal meteen aangifte. Berkellandse agenten kwamen ter plaatse voor onderzoek. “Misschien hebben ze op andere plekken ook wel kistjes opgebroken”, zegt Willy.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven