Muzikanten in actie voor Serious Request

BORCULO – Op initiatief van het Segnocollectief, het collectief van muziekdocenten voor Berkelland, wordt er op zaterdag 1 december om 12.00 uur live muziek gemaakt in Berkelland. Leerlingen en docenten van het Segnocollectief zijn volop in voorbereiding. De muziekmarathon start in Neede om 10.00 uur en eindigt in Borculo om 22.00 uur. Er treden bands op, koperduo’s, gitaarensembles, dwarsfluitensembles, leerlingen die alleen spelen met veel verschillende instrumenten, muziekverenigingen en docenten.

Rode draad is een stuk van Terry Riley “in C” waaraan alle deelnemers kunnen meedoen en waar de dag ook mee wordt afgesloten. En natuurlijk is het Segnocollectief blij met elke bijdrage voor het goede doel van Serious Request, de kindersterfte. Om 10.00 uur start de muziekmarathon in Neede bij Albert Heijn, daar wordt gespeeld tot 13.00 uur. Om 13.00 uur begint bij de Huve de volgende activiteit tot 16.00 uur.

Daarna van 16.00 uur tot 19.00 uur in Ruurlo in het Kulturhus en de afsluiting begint om 19.00 uur in Borculo bij gebouw Volharding en eindigt om 22.00 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven