Neede heeft nieuwe digitale komborden!

foto-bord-goedNEEDE – Het bedrijf POL Heteren heeft op donderdag 8 november in opdracht van de Needse Ondernemersverenging (OVN) vier nieuwe digitale komborden geplaatst. De moderne borden staan langs vier invalswegen (Borculoseweg, Eibergseweg, Haaksbergseweg en de Rapenburg. Hielke Dijkstra, voorzitter van de OVN: ”We moeten met de tijd mee. Verengingen, instellingen en andere organisaties kunnen straks hun activiteiten promoten op de borden. Je moet dan denken aan een voetbalwedstrijd, de SEN-feesten of de jammarkt.”

In totaal zijn er vier regels waar informatie opgezet kan worden. Een dezer dagen wordt de stroom aangesloten door Liander en dan kunnen passanten de info op de komborden lezen. ”Het is een prachtig systeem. We kunnen alles vanuit huis programmeren Via GPS wordt de informatie bijgewerkt”, laat Dijkstra weten. Vertegenwoordigers van de OVN en de gemeente Berkelland mogen de borden binnenkort officieel in werking stellen.

Maar hoe komt de informatie op de borden? Iedereen kan een verzoek indienen bij de OVN. Via de site www.ondernemendneede.nl kunnen belangstellenden hun activiteit aanleveren.

Neede is de eerste plaats in Berkelland met digitale komborden. In Beltrum is recent een digitaal informatiebord in het centrum geplaatst.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven