Sp. Neede voetbalt voor Serious Request

NEEDE – Zoals u wellicht niet is ontgaan, staat het glazen huis van 18 t/m 24 december in Enschede. Dit vindt sportclub Neede een mooie gelegenheid een voetbalactie te organiseren voor het goede doel en daarmee geld in te zamelen.

Sp. Neede C1 heeft het idee bedacht om op zaterdag 22 december en zondag 23 december 24 uur achtereen te gaan spelen tegen 48 verschillende tegenstanders op een half veld en dan 5 tegen 5. De actie vindt plaats in de Spilbroekhal te Neede, alwaar 24 uur lang toeschouwers en tegenstanders ontvangen zullen worden in een warme, gezellige ambiance om deze super sportieve actie tot een succes te brengen.

Er wordt door C1 met twee teams tegelijkertijd ‘5 tegen 5’ gespeeld op een half veld in de Spilbroekhal. C1 is daarom op zoek naar 48 vijftallen die het tegen hen willen opnemen tussen zaterdag 22 dec. 16.00 uur tot aan zondag 23 december 16.00 uur. Elke wedstrijd duurt 30 minuten. Voor het goede doel wordt een bijdrage van minimaal € 10,00 per team gevraagd.

Opgave kan via een inschrijfformulier dat op te vragen is via [email protected]. Voor nadere informatie kunt u ook gebruik maken van dit e-mailadres. De opbrengst gaat eerst naar het glazen huis in café Vally’s, waarna het met het gehele team op maandagmiddag 24 december naar het glazen huis in Enschede wordt gebracht.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven