Spoor van vernielingen in de Leliestraat!

EIBERGEN – In de nacht van vrijdag op zaterdag 24 november hebben vandalen een spoor van vernieling nagelaten in de Leliestraat in Eibergen. Hierbij werden tegen 04.50 uur onder andere de buitenspiegels van diverse personenauto’s vernield. In loop van de ochtend was politie Berkelland ter plaatse om de schade in de buurt op te nemen. Een getuige heeft een verklaring afgelegd aan de politie. Deze heeft gezien dat twee jongens – tussen de 16 en 19 jaar – op een fiets de schade hebben aangericht.

Heeft u ook wat gezien of weet u het signalement van deze twee jongens. Neem contact op met de politie via 0900-8844. Het is niet bekend of er 24 november in andere straten ook vernielingen zijn gepleegd. Mocht dat wel het geval zijn mail [email protected]. Volgens een inwoner uit Eibergen is het de laatste tijd wel vaker raak.

”Deze jongens zijn al enige tijd bezig met het vernielen van auto spiegels e.d. Ze zijn bij ons in de buurt al regelmatig geweest. Er is waarschijnlijk iets van de daders gevonden door een buurman hier dus er is een heel klein licht puntje!”

Foto’s Jeroen Sloot:
[nggallery id=3255]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven