Beltrumse jongens met busje tegen boom

fotos-avesterweg-beltrum-029-bordermakerBELTRUM – Bij een ernstig ongeval op de Avesterweg in Beltrum zijn twee jongemannen uit Beltrum gewond geraakt. Het ongeval vond plaats op zondagmorgen rond half zeven. Brandweer, ambulance en politie snelden zich naar de ongeval locatie. Ter plaatse aangekomen bleek een witte bestelbus tegen een boom aangereden. De bijrijder raakte slechts lichtgewond. De bestuurder raakte bekneld. De hulpdiensten zijn lange tijd bezig geweest om de man uit het voertuig te krijgen.

Ook het Mobiel Medisch Team (MMT) kwam assisteren. Omdat de traumaheli niet op kon stijgen kwam het MMT met de auto.

Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoert. Het zwaar beschadigde voertuig is afgesleept. De weg is enkele uren afgesloten geweest.


[nggallery id=3238]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven