Vrouw gewond na botsing met een boom

tn_dsc00736BORCULO – Op de Rondweg (N315) heeft woensdagmiddag tegen 17.00 uur een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Een bestuurster verloor op het rechte stuk – ter hoogte van ijsboerderij ‘t Dommerholt – de macht over het stuur en knalde tegen een boom. De vrouw raakte daarbij gewond. Ze is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Na het ongeval heeft de politie getuigen gehoord om de precieze toedracht van het ongeluk te achterhalen. Ook werd er gekeken naar sporen op de weg en in de berm.

Volgens een getuige maakte de vrouw met haar auto  – komende van Ruurlo – een grote slinger op de weg (op andere weghelft) en kwam daarna tegen een boom tot stilstand. “Waarschijnlijk is ze achter het stuur onwel geworden”, zegt een agent ter plaatse. Na het ongeval is de weg ruim een half uur afgesloten geweest. Aan beide kanten van het ongeval was de weg afgezet.

Agenten begeleidde het verkeer via Hambroekweg langs het incident. De auto – die total-loss is verklaard – werd afgesleept door Iliohan uit Borculo. Rond 17.30 uur werd de weg weer vrijgegeven.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3204]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven