Help zoeken: Borculoër al dagen vermist!

OLYMPUS DIGITAL CAMERABORCULO – Sinds de nacht van maandag 10 op dinsdag 11 december wordt Aalt van Kernebeek (53) uit Borculo vermist. Politie Berkelland en familie zijn druk opzoek naar Aalt. Aalt is maandagavond van een jubileumfeest van zijn ouders in Borculo lopend vertrokken naar huis. Sindsdien is niets meer van hem vernomen. Tot heden is Aalt nog steeds niet thuis gekomen. Hij is voor het laatst gezien bij het kristalmuseum. Vrijdagavond 14 december is hij bij de politie als vermist opgegeven. De familie maakt zich zorgen en hoopt dat iemand de Borculoër heeft gezien. Weet u meer of ziet u Aalt ergens. Bel meteen 112!

Update zaterdagavond 15 december 22.50 uur:
Veel Berkellanders reageren geschokt na de berichtgeving op deze website. Aalt is een bekende Berkellander omdat hij secretaris is bij VVD Berkelland. Het bestuur heeft ook een oproep geplaatst op de site. Alle persoonlijke spullen (inclusief auto) staan nog bij zijn woning. De politie heeft nog geen bericht naar buiten gebracht.

Heeft u meer info over de verdwijning van Aalt van Kernebeek laat het ons weten: [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven