Nieuwe Peugeot 208 duikt diepe sloot in!

tn_dsc02121EIBERGEN – Op de Kerkdijk in Eibergen is woensdagavond tegen 20.00 uur een gloednieuwe Peugeot 208 van de weg geraakt. De bestuurder verloor in een ‘gevaarlijke’ bocht de macht over het stuur en belandde met zijn auto in een sloot. De man is met verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis in Winterswijk. De nieuwe auto raakte zwaar beschadigd door de klap (total loss). Voor buurtbewoners is dit niet de eerste keer. “We hebben deze week al meerdere auto’s uit de sloot getrokken. Deze nieuwe bocht is gewoon gevaarlijk”, roept een bewoner.

Op dit moment wordt de Kerkdijk opnieuw ingericht. Een recht stuk moest plaats maken voor de bocht. Volgens een bewoner mogen auto’s nog helemaal niet over de weg rijden (alleen bestemmingsverkeer). De politie gaat onderzoeken of dit duidelijk is aangegeven met borden. “Ik ben benieuwd hoe de gemeente dit gaat oplossen. Er moeten waarschuwingsborden komen. Anders kan de pers hier een hutje bouwen.”

De agenten die ter plaatse waren gaan de gemeente Berkelland zo snel mogelijk inlichten over de gevaarlijke situatie. Automobilisten die over de Kerkdijk rijden zijn met dit bericht gewaarschuwd!

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3323]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven