Tankstation houdt Serious Request markt

EIBERGEN – Op 15 december proberen medewerkers van Theo’s Tankshop zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Serious Request. Ze organiseren op die dag van 11.00 tot 16.00 uur een markt rondom het Esso-tankstation aan de Groenloseweg. Marjon Piepers en Saskia Leusink hebben de actie opgezet. Ze klopten bij Joke en Theo Geurts  – eigenaren van de Eibergse Esso – aan om het plan te presenteren.  Joke: ”We vonden het een geweldig idee en verleende zonder te twijfelen toestemming. Samen met het personeel gaan we er een gezellige dag van maken.”

Ook andere ondernemers uit Eibergen en omgeving gaan hun steentje bijdragen. Lonnie Ballonnie is aanwezig om kinderen te schminken, het bloemenhoekje stelt boeketten beschikbaar voor de verkoop, maar ook bouwbedrijf Penterman, Kolkman uit Groenlo, Raymond Holtkamp en Hennie Klumpers zetten zich in. ”We gaan op de markt lekkere dingen verkopen, van warme chocolademelk tot oliebollen, suikerspinnen en popcorn”, aldus Saskia Leusink.

Naast het schminken komt er een ballenbak en een springkussen. Kinderen kunnen tussen 14.00 en 16.00 uur – voor een kleine bijdrage – tevens ponyrijden. “Klanten die op 15 december een waskaart kopen doen ook mee aan de actie. Één euro gaat naar het goede doel. Tegen een kleine bijdrage kunnen mensen hun autoruiten laten lappen. Dit geld gaat ook in de Serious Request pot”, laat Theo Geurts weten.

Op de weg achter het tankstation is het ‘marktplein’ te vinden. Alles wordt voor de veiligheid netjes afgezet. Saskia: ”Wat ons motto is? Hoe meer zielen hoe meer vreugde!” Iedereen (jong en oud) is op zaterdag 15 december welkom.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3279]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven