Vally’s Glazen Huis: Nu al 8155,00 euro!

NEEDE – De organisatie van Vally’s Glazen Huis heeft vrijdagavond de eerste tussenstand bekend gemaakt. Op de tweede dag is er al 8155,00 opgehaald. Verschillende organisaties en ondernemers kwamen het geld persoonlijke brengen. De Kisveldschool heeft tot heden het hoogste bedrag overhandigd (2220,12 euro). Ook de Ariënsschool (305,34) en de Alferinkschool (601,35) kwamen in actie. Kinderdagverblijf Villa BonBini (1482,00), CTBxRM (350,00) en schildersbedrijf Kettering (211,00) hebben hun geld ook al gedoneerd. Tot maandag kunnen mensen vanaf 2,00 euro nog plaatjes aanvragen.

Naast de donaties is er ook nog een lopende veiling. Het bedrag daarvan staat nu op 1998,00 euro. Het Glazen Huis trekt veel bekijks. Vally’s vrijdagavond om 23.00 uur op Twitter: ”Dit is echt ongekend in de historie van café Vally’s. Er staan rijen voor de deur. De tent (en de kroeg) is kats uitverkocht!”.

Aankomende dagen verwacht kroegbaas Valentijn ter Braak veel volk. “Zondag is het plaatje helemaal compleet. Er is dan een koopzondag in het centrum. We verwachten dan honderden bezoekers.”

Eerdere bericht: Burgemeester Bloemen opent glazen huis

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven