Winkeliers houden gezellige koopzondag

ondernemers-goedNEEDE – Ondernemers in de Oudestraat hebben de handen ineengeslagen. Op 23 december organiseren ze een gezellige (kerst)koopzondag in de Needse winkelstraat. “We gaan dit keer groot uitpakken. Er zijn verschillende activiteiten in het dorp. Samen met Jolanda Bolster en Herbert Leusenkamp hebben we een mooi programma samengesteld”, aldus Charles Klop namens de initiatiefgroep. Tijdens de koopzondag wordt een deel van de Oudestraat afgesloten voor al het verkeer.

Op de koopzondag – van 12.00 tot 16.00 uur – worden er vijfentwintig marktkramen geplaatst die gratis gebruikt mogen worden door stichtingen, verenigingen en andere instanties. Iedereen met een leuk idee is welkom. Belangstellenden kunnen zich melden bij Sandra Bijoux in de Oudestraat (48a). Of mailen naar [email protected]. De hele straat is op 23 december in kerstsfeer.

Charles geeft aan dat er op de achtergrond nog diverse dingen geregeld moeten worden. “We zijn bezig met een koor, een winkelier die oliebollen gaat bakken, vuurkorven, het uitdelen van glühwein en de verdere aankleding van de dag. Één trekker staat honderd procent zeker op de agenda: het glazen huis bij café Vally’s.

De winkels aan de Borculoseweg zijn op 23 december ook geopend. Ook in Eibergen is er een koopzondag.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven