Wormgoor nu bestuurslid bij waterschap

EIBERGEN – De groepering ‘Vrienden van de Berkel’ is vanaf 18 december weer op volle sterkte vertegenwoordigd in het Algemeen Bestuur van het Waterschap Rijn en IJssel. Tijdens de bestuursvergadering op die dag is Tonni Wormgoor uit Eibergen geïnstalleerd als algemeen bestuurslid. De vacature was ontstaan door het overlijden van fractievoorzitter de heer Jan Ribbers in augustus van dit jaar. Het fractievoorzitterschap wordt overgenomen door de heer Stef Smit, die als tweede wordt gevolgd door mevrouw Joke Pot.

Met zijn drieën zullen Stef Smit, Joke Pot en Tonni Wormgoor weer veel energie stoppen in de belangen van de Berkel en andere watergangen en de speerpunten van de Vrienden van de Berkel verder uitdragen.

Ook wordt al vooruit gekeken naar de waterschapsverkiezingen in 2014, waarvoor inmiddels de eerste besprekingen hebben plaatsgevonden. Ook staan de eerste regels al op papier voor een volgend verkiezingsprogramma. Water is immers meer dan water alleen en regeren is vooruitzien.

Blijf de Vrienden van de Berkel volgen, want ze behartigen ook de belangen van de inwoners in het gebied van het Waterschap Rijn en IJssel.

[nggallery id=3325]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven