Borculoër gewond bij ongeval in Lochem

Foto ongeval intratuin LochemBORCULO/LOCHEM – Een 63-jarige automobilist uit Borculo raakte vrijdag 25 januari gewond bij een aanrijding. Omstreeks 20.45 uur kreeg de politie melding van een aanrijding op de Goorseweg (N346) in Lochem. Een 22-jarige automobilist uit Lochem reed over de Goorseweg, gaande in de richting van Lochem.

Ter hoogte van het tuincentrum reed een 63-jarige automobilist, van een uitrit, de Goorseweg op en verleende geen voorrang aan de 22-jarige automobilist. Een aanrijding kon niet meer voorkomen worden.

De 63-jarige automobilist raakte bekneld en moest door de brandweer uit zijn voertuig worden gehaald. De man werd met onbekend letsel door een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

[nggallery id=3419]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven