Brandweer twee keer voor niets uitgerukt

img734HAARLO – Inwoners kijken al helemaal niet meer op als de brandweer met loeiende sirenes over de Eibergseweg sjeest. “Ach, die gaan toch naar Burgers Inn.” Afgelopen woensdag 9 januari moest brandweer Borculo wederom twee keer voor niets uitrukken. Om 12.37 uur en 18.19 uur rukten de spuitgasten uit naar het voormalige hotel (nu motel voor buitenlandse werknemer). De brandweer kon bijna direct weer huiswaarts. Voor veel Haarloërs is Burgers Inn een doorn in het oog. Dit heeft vooral te maken met de rommel rondom het pand en het slechte onderhoud.

Deel dit artikel:

7 gedachten over “Brandweer twee keer voor niets uitgerukt”

  1. Gek op Haarlo

    Inderdaad wat een puinhoop. En dan staat er ook nog een wietcontainer. Welkom in Haarlo…. Familie FLodder kan hier zo wonen. We klagen al jaren

  2. Gek uit Haarlo

    Inderdaad, wat een puinhoop. Maar dan niet Burgers maar er naast en vooral er tegenover. Maar ja, dat zijn autochtone inwoners van Haarlo dus daar zwijgen we liever over.

  3. Misschien is het tijd dat de verhuurder aansprakelijk gesteld wordt. Of het pand moet los gekoppeld worden van automatische brandmelding naar de centrale toe.

  4. ZAl de politiek op dit moment een worst zijn die is bezig met het goedkeuren van plan Campina! Onvoorstelbaar dat het niet wordt geplaatst op de Laarberg! Dat gezwets van de wethouder dat Campina liever naast het eigen fabriek is nog gezegd(synergie??) en de onkosten van bestemmingsplan veranderen. Dat het in Berkelland moet blijven is duidelijk maar maak dan een eerlijke uitleg naar buiten en draai niet om (dollartekens!! en snelheid) de hete brei heen .Op de Laarberg kan men zo beginnen. Scharenborg wees eerlijk en kies voor de Laarberg.

  5. fons

    ik denk dat je alle berichten niet volgt of wel
    en bij campina zijn ze ook niet gek als dit plan niet doorgaat is er natuurlijk een kans dat ze elders in het land op nieuw gaan beginnen
    dus de kans dat ze alles wegtrekken uit borculo
    weer veel werk gelegenheid verloren en volgens mij kunen we dat hier wel gebruiken
    en volgens is de laarberg onderdeel van groenlo /lichtenvoorde

    mvgr bruntink

  6. bruntink

    Je doet net alsof heel borculo bij campina werkt, maar wist jij dat vele uit borculo al bij Nedap werken te Groenlo.

    dus 5 km afstanden is tegen woordig niets , aannemers van hier werken toch ook heden ook in westen van land.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven